Завантаження ...
banner
banner

Ніжинське неврологічне відділення поповнилося новим обладнанням

лікарня, неврологічне відділення, обладнання

03 січня міський голова Анатолій Лінник та заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергій Дзюба здійснили робочий візит до комунального некомерційного підприємства "Ніжинська центральна міська лікарня імені Миколи Галицького". Метою візиту був огляд нового обладнання, яким нещодавно поповнилося неврологічне відділення лікарні, інформує nizhynrada.gov.ua.

Наприкінці 2019 року матеріально-технічне забезпечення лікарні зазнало суттєвого  оновлення. За кошти міського бюджету була придбана нова медична техніка, яку потребувало неврологічне відділення: автоматичний шприцевий дозатор для дозованого введення ліків реанімаційним хворим, монітор - апарат для неінвазивного моніторингу артеріального тиску, електрокардіографії, сатурації крові киснем, частоти серцевих скорочень та кисневий концентратор - апарат, що забезпечує хворим подачу кисню високої концентрації.


Придбана техніка вже знаходиться в експлуатації неврологічного відділення та підтримує життя пацієнтам. Керівники мали змогу переконатися у необхідності такого сучасного обладнання, яке стане у нагоді як для лікування, так і для діагностики хвороб, що в свою чергу сприятиме покращенню здоров’я жителів міста.


Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю, Катерина Симоненко


лікарня, неврологічне відділення, обладнання
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: