Завантаження ...
banner
banner

Талалаївська ОТГ і Ніжинська служба зайнятості підписали угоду про співпрацю

27 січня голова недавно створеної Талалаївської ОТГ Сергій Гусєв побував у Ніжинській міськрайонній філії Чернігівського ОЦЗ. Директор філії Володимир Власенко та заступник директора Ігор Приходько

угода, Ніжинська служба зайнятості, Талалаївська ОТГ

27 січня голова недавно створеної Талалаївської ОТГ Сергій Гусєв побував у Ніжинській міськрайонній філії Чернігівського ОЦЗ. Директор філії Володимир Власенко та заступник директора Ігор Приходько познайомили новообраного посадовця з основними напрямками діяльності служби зайнятості. У ході зустрічі були сформульовані основні моменти співпраці та підписана Угода про спільну діяльність у сфері сприяння зайнятості населення.

Першочергово передбачається вирішення питань заохочення роботодавців до створення нових робочих місць та легалізації робочих місць на території ОТГ. 

Значна увага приділяється наданню профорієнтаційних послуг населенню, а також роз’ясненням  щодо застосування законодавства про зайнятість. 

Задля підвищення конкурентоспроможності шукачів роботи передбачається навчання за професіями, які мають підвищений попит на території Талалаївської сільської  ради, у тому числі індивідуальне навчання на виробництві.

І, звичайно ж, організація громадських та інших робіт  тимчасового характеру з метою мотивації до праці та матеріальної підтримки безробітних на території  Талалаївської сільської  ради. 

Ніжинська міськрайонна філія Чернігівського обласного центру зайнятості
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: