Завантаження ...
banner
banner

У Ніжині з’явилась можливість для підлітків відвідувати розвиваючі тренінги

Успішною може бути та людина, яка гарно знайома сама з собою, тобто усвідомлює свої прагнення, знає свої сильні сторони, але пам’ятає і про слабкі. Живе в гармонії зі своїми емоціями

НА ПРАВАХ РЕКЛАМИ


психолог, тренінги, підлітки

 Успішною може бути та людина, яка гарно знайома сама з собою, тобто усвідомлює свої прагнення, знає свої сильні сторони, але пам’ятає і про слабкі.

 Живе в гармонії зі своїми емоціями.

 Вміє знаходити спільну мову з іншими людьми, не відмовляючись від власної думки.

Чому це важливо? В сучасному світі актуальним є питання розвитку. Особливо цим занепокоєні батьки, котрі віддають своїх дітей на всі гуртки, які тільки можна. Діти танцюють, плавають, вирішують логарифмічні рівняння та вивчають напам’ять поеми. Проте всі ці здібності виявляються абсолютно даремні, якщо дитина не вміє інтегрувати їх у своє буденне життя.

І, звичайно ж, якщо в дитини немає базових умінь до соціальної взаємодії, розпізнавання власних емоцій, допитливості щодо навколишнього світу, то спеціальні, особливі здібності ніяк не зможуть реалізуватися.

В більш ранньому віці дитина переважно живе життям сім’ї, підпорядковується її правилам та орієнтується на ідеї та цінності власних батьків. Її поведінку простіше регулювати.

Але підліток вступає в складний (для усіх) період відокремлення від батьків, формування власного «Я», вільного і незалежного. Особливо гостро пробіли психологічної адаптації постають у підлітковому віці. Цей вік є переходом від дитини до дорослого, він має надзвичайно важливе значення для подальшого життя людини і супроводжується формуванням безлічі психологічних новоутворень.

У нашому місті гарно розвинена сфера додаткової освіти для дітей дошкільного та молодшого шкільного віку. Різноманіття групових занять на будь яку тематику, що дозволяє гармонійно та повноцінно розвивати когнітивні функції дитини, що також є необхідним і важливим для повноцінного розвитку.

Проте із настанням підліткового періоду ( від 10 років), сучасна дитина у Ніжині практично не має вибору у своєму психологічному та моральному саморозвитку (як особистість) поза школою – виключенням є репетитори та гуртки, спрямовані на поліпшення знань тих чи інших шкільних предметів.

Тому Кабінет Психолога в Ніжині пропонує до Вашої уваги курс соціально-психологічних тренінгів, спрямованих на розвиток життєво важливих соціальних та індивідуальних навичок і вмінь для дітей віком від 10 до 17 років. 

На сьогодні – це тренінговий курс «Впевненість. Лідерство. Успіх». Тренінг покликаний розкрити особистісний потенціал, який властивий кожній дитині. Розуміння себе і знання своїх умінь та прагнень приведе підлітка до осмислення власного місця у житті, допоможе у формуванні цілей та цінностей, і в пошуках шляху до їх реалізації.

Під час тренінгу ми приділимо увагу такій тематиці:

1. Уявлення про себе.
2. Позитивна самооцінка.
3. Уміння до самовираження.
4. Уміння розпізнавати та керувати власними емоціями.
5. Уміння будувати гармонійні стосунки з однолітками та дорослими.
6. Робота з тривожністю та страхами.
7. Співставлення дії та майбутнього результату.
8. Емпатія (вміння співпереживати, розуміти емоції інших людей).
9. Підлітковий бунт.

Орієнтовний час проведення: субота/неділя – о 14:00. Тривалість – 3 години з перервами на чай та цукерки. Кожна група формується за віковою категорією. Увесь тренінг розрахований на 12 занять (1 кожного тижня).

Тренінг розробили психолог, гештальт-терапевт Тетяна Судак та практичний психолог Оксана Євменчук. Як команду їх об’єднує любов до своєї справи, постійне професійне самовдосконалення, широкий погляд на світ та вміння знаходити спільну мову з дітьми. 

Для батьків, чиї діти відвідуватимуть тренінг, включена одноразова безкоштовна 30-хвилинна консультація психолога на будь-яку тему. 

Ми знаходимось за адресою: м. Ніжин, вул. Московська, 34. Також можливі індивідуальні консультації та психотерапія дітей, дорослих і сімей.

Наші контакти:

Тетяна 0680735195
Оксана 0630162318

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: