Завантаження ...
banner
banner

Торгівля за межами ринку: у Ніжині 31 торговець отримав припис або попередження

7 лютого відбулась щотижнева нарада з питань благоустрою міста під головуванням міського голови Анатолія Лінника. У засіданні взяли участь перший заступник міського голови з питань діяльності

благоустрій, нарада, торгівля, ринок

7 лютого відбулась щотижнева нарада з питань благоустрою міста під головуванням міського голови Анатолія Лінника. У засіданні взяли участь перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорій Олійник, радник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергій Осадчий, начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Анатолій Кушніренко, директор комунального підприємства «Виробниче управління комунального господарства» Владислав Корман, начальник управління комунального майна та земельних відносин Ірина Онокало, начальник відділу з благоустрою, роботи з органами самоорганізації населення та взаємодії з правоохоронними органами Наталія Бойко, головний спеціаліст відділу містобудування та архітектури Алла Попик та т.в.о. начальника відділу економіки та інвестиційної діяльності Тетяна Гавриш.

Керівники прозвітували про стан виконання протокольних доручень, зокрема, щодо освітлення скверу Лисянського та Театрального, освітлення по вулиці Прилуцькій та підрізці дерев, укладення договорів на вивезення твердих побутових відходів з гаражних кооперативів тощо.

Начальник відділу з благоустрою, роботи з органами самоорганізації населення та взаємодії з правоохоронними органами Наталія Бойко доповіла, що на власників гаражних кооперативів, які не укладають договори на вивіз твердих побутових відходів складаються протоколи.

Наталія Григорівна проінформувала, що протягом тижня проводилася робота з торговцями, які здійснюють торгівлю за межами ринку. Складено 4 приписи та 27 попереджень. Відмітила, що охоронці ринку долучаються до рейдів, адже на території ринку 108 вільних місць для торгівлі. На жаль, торговці не йдуть на контакт і продовжують свою торгівлю біля ринку на вул. Московській. У суботу і в неділю будуть проведені рейди.

Під час розгляду питання руху багатотоннажного транспорту містом міський голова Анатолій Лінник наголосив керівникам комунальних служб про необхідність негайного вирішення даної проблеми. Та доручив направити листи до міського відділку поліцію про абсолютну заборону проїзду по місту багатотоннажного транспорту та транспорту з небезпечним вантажем.

Очільник міста звернув увагу на врегулювання питання щодо бродячих тварин. Були надані протокольні доручення щодо переліку найбільш масових скупчень собак, в тому числі біля приватних підприємств. «Терміново надати перелік місць та пропозиції щодо врегулювання проблеми в законний спосіб», - зауважив Анатолій Валерійович.

Міський голова Анатолій Лінник акцентував увагу на негайному вирішенні питання щодо аварійних опор підприємства «Укртелеком», розпочати процедуру по їх демонтажу, оскільки це загрожує безпеці життю та здоров’ю громадян. «Для початку зафіксуйте всі аварійні опори та попередьте, обов’язково, власника», - зауважив Анатолій Валерійович.

Анатолій Валерійович доручив управлінню житлово-комунального господарства та будівництва перевірити наявність освітлення біля прибудинкових територій та усунути недоліки.

Головуючий надав протокольні доручення для вирішення питань, які розглядались на нараді, та визначив терміни їх виконання.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: