Завантаження ...
banner

Випускний у Ніжині: ініціатива – за старшокласниками

Випускний вечір із радістю та хвилюванням чекають і учні, й батьки, і вчителі... Стало відомо, коли ця світла подія відбудеться в цьому році. Про це на оперативній нараді розповів начальник управлінні освіти

випускний вечір, старшокласники, ідеї

Випускний вечір із радістю та хвилюванням чекають і учні, й батьки, і вчителі... Стало відомо, коли ця світла подія відбудеться в цьому році. Про це на оперативній нараді розповів начальник управлінні освіти Станіслав Крапив'янський:

"Плануємо провести випускний вечір 26 червня, початок – о 18.00. Це – на годину раніше, ніж було в попередні роки (за проханням директорів навчальних закладів)".

Цього тижня відбудеться зустріч управління освіти з радою старшокласників, представниками 11 класів міських шкіл та учнями ліцею, на якій будуть обговорювати цікаві ідеї успішного проведення випускного.

"Практикуємо це вже третій рік поспіль, – зазначив Станіслав Миколайович. – Ми надаємо максимальну ініціативу старшокласникам, вони пропонують, потім всі разом обговорюємо і найяскравіші пропозиції втілюємо в життя".

Валентина Пильник
Фото з мережі

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: