Завантаження ...
banner

У скільки Ніжину обходиться утримання єдиної на все місто громадської вбиральні?

У Ніжині на вулиці Яворського, 3а функціонує єдина на все місто громадська вбиральння. Нагадаємо, що відкрили її у березні 2018 року. Вартість одного відвідування - 2 грн. Працює у вбиральні 2 робітника. Сьогодні, 26 лютого, на 68 сесії Ніжинської міської ради

громадська вбиральня, утримання

У Ніжині на вулиці Яворського, 3 а функціонує єдина на все місто громадська вбиральння. Нагадаємо, що відкрили її у березні 2018 року. Вартість одного відвідування - 2 грн. Працює у вбиральні 2 робітника.

Раніше ми писали: 
У Ніжині запрацювала оновлена громадська вбиральня


Депутати прийняли дане рішення. В ньому розписано кошторис утримання громадської вбиральні.  В минулому році на утримання громадської вбиральні виділяли 222 тис. 589 грн. 7 коп. За рік вбиральня отримала дохід в сумі 34 тис. 306 грн 90 коп. Згідно наведених розрахунків вбиральню за одну годину відвідує 9 чоловік. 

Суму утримання вбиральні на 2020 рік зменшили на суму чистого доходу від діяльності. Так на виконання робіт по утриманню доглядачів громадської вбиральні за рахунок бюджетних коштів через казначейську мережу у 2020 році виділяють 188 тис. 282 грн 17 коп.

Наталія Нікітіна
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: