Завантаження ...
banner
banner

За перший квартал надходження податків до бюджетів усіх рівнів склали 66,4 мільйони гривень

У Ніжинській ОДПІ підведені підсумки роботи за перший квартал поточного року. З початку року до бюджетів усіх рівнів платниками податків Ніжинського та Носівського районів перераховано 66,4 млн. грн. податків, зборів та обов’язкових платежів.

Ніжинська ОДПІ, Податкова

У Ніжинській ОДПІ підведені підсумки роботи за перший  квартал поточного року. З початку року до бюджетів усіх рівнів платниками податків  Ніжинського та Носівського районів перераховано 66,4 млн. грн. податків, зборів та обов’язкових платежів.

До загального фонду державного бюджету надійшло 27,2 млн. грн. податків та зборів, що становить 191,1 відсотки до рівня 2014 року.  Додатково надійшло до бюджету  12,9  млн. грн.
 
За березень 2015 року до загального фонду держбюджету спрямовано 11,9 млн. грн. податків, зборів та обов’язкових платежів. В порівнянні з березнем 2014 року забезпечено збільшення надходжень майже в 2 рази, або на 5,9 млн. гривень.
 
Місцеві бюджети за січень-березень 2015 року поповнились на 39,2 млн. гривень, тільки  за березень 2015 року надійшло 13,9 млн. грн., що на 9,1 відс. більше проти минулого року. Приріст до минулорічного показника склав 1,2 млн. грн.
 
Надходження єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування залишаються стабільними. За січень – березень п.р.  надійшло 63,9 млн. грн.. 
 
Начальник Ніжинської ОДПІ Світлана Волкова зазначила, що робота колективу інспекції спрямована на стовідсоткове виконання доведених завдань шляхом ефективного відпрацювання резервів та недопущення зростання податкового боргу.
 
Спеціаліст з питань комунікацій Ніжинської ОДПІ
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: