Завантаження ...
banner
banner

Пам'ятник Марку Бернесу – не на своєму місці?

Сьогодні, 20 березня, міський голова Анатолій Лінник провів нараду з благоустрою міста. У роботі засідання взяли участь заступник начальника управління житлово-комунального господарства та будівництва Світлана Сіренко, директор комунального

нарада, благоустрій, пам'ятники, приписи

Сьогодні, 20 березня, міський голова Анатолій Лінник провів нараду з благоустрою міста. У роботі засідання взяли участь заступник начальника управління житлово-комунального господарства та будівництва Світлана Сіренко, директор комунального підприємства «Виробниче управління комунального господарства» Владислав Корман, головний спеціаліст відділу з благоустрою, роботи з органами самоорганізації населення та взаємодії з правоохоронними органами Юрій Кошель та начальник відділу архітектури та містобудування, головний архітектор Вікторія Мироненко.

Дотримуючись виконання постанови Кабінету Міністрів України №211 від 11 березня 2020 р., з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, нарада проводилась у форматі масочного режиму, повідомляє nizhynrada.

Міський голова перевірив стан виконання протокольних доручень, які були надані на попередніх нарадах.

Під час засідання розглянули питання, які стосувались проектів по тротуарам і водовідведенню, перенесення пам'ятників Матері та дитини та Марку Бернесу, благоустрою скверів та парків, висадки та видалення зелених насаджень, благоустрою біля пам’ятника Жертвам голодомору та політичних репресій, організації дорожнього руху, відновлення вуличного освітлення, вивозу твердих побутових відходів, дезинфекції пунктів ТПВ та робочого транспорту, підключення мигаючих світлофорів тощо.

Читайте також Історія створення ніжинської скульптури така ж загадкова, як і її подальша доля

Юрій Кошель надав інформацію щодо кількості складених протоколів та приписів про порушення законодавства у сфері благоустрою.

Присутні обговорили шляхи і методи вирішення піднятих питань, надано протокольні доручення та рекомендації.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю, Катерина Симоненко
Фото з мережі
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: