Завантаження ...
banner
banner

Порада: вже 20 років у Ніжинській стоматполіклініці діє така послуга

А ви зверталися до Ніжинської стоматології просто за порадою? Мабуть, багато хто і не знав, що в переліку платних медичних послуг цього закладу є така послуга. І коштує вона 20 грн. За нею йде вже консультація,

Ніжинська стоматологія, медичні послуги

А ви зверталися до Ніжинської стоматології просто за порадою? Мабуть, багато хто і не знав, що в переліку платних медичних послуг цього закладу є така послуга. І коштує вона 20 грн. За нею йде вже консультація, і її вартість 60 грн

"А в чому різниця між порадою і консультацією?" – поцікавилися на сьогоднішньому засіданні виконкому у представників поліклініки. Пояснення було приблизно таким: порада – це просто щось порадити пацієнту, а от консультація – це вже огляд та рекомендації щодо лікування.

Виникає питання: а як можна давати пораду, не оглянувши? Виходить якийсь дисонанс...

Між тим, як було зазначено медпрацівниками, тарифи на платні  медичні   послуги, що надаються   КНП « Ніжинська міська стоматологічна поліклініка» Ніжинської міської ради Чернігівської області, діють уже 20 років. 

Члени виконкому поцікавилися, який річний дохід від порад за минулий рік отримала стоматологія? Відповідь була такою: "Ніякого, бо ніхто не звертався. Ми не включимо її в наряд і не будемо брати за неї гроші".

Тарифи на платні  медичні   послуги, що надаються   КНП "Ніжинська міська стоматологічна поліклініка" затвердили. Детальніше з повним переліком можна ознайомитися за посиланням.

Валентина Пильник
Фото з мережі
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: