Завантаження ...
banner
banner

П'яний водій за кермом - злочинець!

Одним з найсерйозніших порушень Правил дорожнього руху є керування транспортним засобом у стані алкогольного сп'яніння. Однак, деякі водії не зважають на це увагу і сідають за кермо напідпитку

Одним з найсерйозніших порушень Правил дорожнього руху є керування транспортним засобом у стані алкогольного сп'яніння. Однак, деякі водії не зважають на це увагу і сідають за кермо напідпитку, наражаючи не тільки себе, а і інших учасників дорожнього руху на небезпеку.  

Проблема пияцтва за кермом, як і раніше, не втрачає своєї актуальності на дорогах міста Ніжина та Ніжинського району. Кожного дня інспектори  ДАІ виявляють водіїв напідпитку. За порушення ПДР за  чотири місяці  в м. Ніжині та Ніжинському районі  було притягнуто до адміністративної відповідальності 530 порушників ПДР, 3 них 70 за керування транспорту в нетверезому стані,16 осіб було позбавлено права керування за вживання спиртних напоїв Ніжинським міжрайонним судом також водіями було скоєно 10 ДТП в яких 2 особи загинуло та 18 отримали  тілесні ушкодження.   
 
Шановні водії! Якщо Ви маєте намір скористатися особистим транспортом, то категорично забороніть собі вживання спиртних напоїв - навіть один келих «за компанію» може призвести до дорожньо-транспортної пригоди. Якщо Ви все ж не встояли перед алкогольним спокусою - скористайтеся послугами таксі, довірте своє життя, а також життя рідних, близьких і друзів - професіоналам.
 
Пам'ятайте - дорога поважає дисциплінованих учасників дорожнього руху, а помилок і легковажності не прощає ніколи.
 
Пам’ятайте! П'яний водій за кермом – злочинець!
 
Cтарший  інспектор ДПС Ніжинського ВДАІ
старший лейтенант Крошка В. М.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: