Завантаження ...
banner
banner

Ніжинське "Товариство Червоного хреста" залишилося без даху над головою?

Голова організації "Товариство Червоного хреста" Наталія Саєнко у мережі Фейсбук повідомляє про те, що їхнє товариство залишилося без приміщення. "Ніжинська міська організація Червоного Хреста орендувала приміщення 3 роки по вулиці Глібова 5. Трирічний термін оренди закінчився. Рішення депутатської сесії — не продовжувати. 

Попередньо нам нічого не пояснили. Інше приміщення не виділили. Наша присутність на комунальній комісії позитивного результату не дала. Просимо допомоги і розуміння у міської влади й у депутатів", – йдеться у повідомленні.

Де тепер буде знаходитись товариство, яке займається важливими соціальними питаннями— невідомо.

Одним же з ключових чинників, які вплинули на рішення сесії не продовжувати договір оренди, стало — комерційна привабливість приміщення. На думку депутатів, його варто здавати в оренду за більш високою ціною, аби це приносило прибуток місту.

Джерело: nezhatin

Товариство Червоного хреста, Наталія Саєнко, договір оренди, приміщення Товариство Червоного хреста, Наталія Саєнко, договір оренди, приміщення Товариство Червоного хреста, Наталія Саєнко, договір оренди, приміщення
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: