Завантаження ...
banner
banner

Дитячий простір "Території Гоголівка"

Вчора, 23 травня у рамках другого дня літературно-мистецького фестивалю "Територія Гоголівка. Перезавантаження" юні поціновувачі літератури та мистецтва мали можливість відвідати спеціально підготовлений "Дитячий простір" фестивалю.

Вчора, 23 травня у рамках другого дня  літературно-мистецького фестивалю "Територія Гоголівка. Перезавантаження" юні поціновувачі літератури та мистецтва мали можливість відвідати спеціально підготовлений "Дитячий простір" фестивалю.

Різноманітні конкурси, цікаві загадки, спілкування з іменитими письменниками, зокрема Іваном Андрусяком та Сергієм Пантюком, презентація дитячих книг, безліч подарунків і не тільки чекали відвідувачів "Дитячого простору". 
 
До того ж діти мали змогу погратися у розвиваючі ігри від студії "Умка". А батьки мали можливість придбати своїм малюкам цікаву дитячу літературу від видавництва "Фонтан казок".
 
Окрім цього ніжинська дітвора разом з поетесою Олесею Мамчич, змогли спробувати себе у ролі письменників і разом написали казку про котика, який знайшов дорогу до щастя. 








Гоголівка, Мирослава, Михайло Ломоносов





Гоголівка, Іван Андрусяк, Ніжин, фестиваль у ніжині



Іван Андрусяк

Сергій Пантюк, Ніжин, Гоголівка, Територія гоголівка






















Копиця, Фабрика мякої іграшки копиця















Олеся Мамчич, Гоголівка, Ніжин
 
Фото Олександр Малаш
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: