Завантаження ...
banner
banner

Як передати показники лічильника "Чернігівгазу": новий алгоритм дій

Як передати показники лічильника "Чернігівгазу": новий алгоритм дій фото

До 5 листопада споживачі "Чернігівгазу", який перейшов в управління "Групи Нафтогаз", мають передати показники своїх газових лічильників. Зробити це вони мають за допомогою нових сервісів ГК "Нафтогаз".
Про це повідомляє "Чернігівгаз" на своїй Facebook-сторінці.

"Наголошуємо: будь-які інші платформи обліку не є коректними та працювати не будуть", — йдеться у повідомленні.

Тепер показання газового лічильника можна передавати кількома способами, зокрема через чат-боти у Viber та Telegram. Для цього необхідно у стрічці пошуку ввести слово GASUA та перейти у відповідний чат-бот. Після цього ввести свій особовий рахунок ГК "Нафтогаз України", що складається з дев'яти цифр. Цей рахунок ви можете знайти у квитанціях за постачання газу від ТОВ "Нафтогаз України" або ж у списку комунальних платежів вашого інтернет-банкінгу.

Також передати показники можна через канал NaftogazGasSupply у Facebook Messenger, за допомогою SMS-повідомлення на номер 4647 або на сайті gas.ua без реєстрації за спрощеною процедурою, а саме:

  • в головному меню натиснути розділ "Передача показань";
  • ввести 9 цифр особового рахунку ГК "Нафтогаз України" і перші три літери прізвища власника рахунка та клацнути на "Відправити".

Після цього у віконці "Форма передачі" ввести поточні показання, номер телефону та натиснути кнопку "Відправити". Щоб впевнитись, що ваші показання були зафіксовані — очікуйте повідомлення на екрані "Показання прийняті успішно".

Контакт-центр ГК "Нафтогаз України" також приймає показники лічильників за номерами:

  • 066-300-2-888;
  • 098-300-2-888;
  • 093-300-2-888.

Нагадаємо, що 24 жовтня чернігівські газорозподільні мережі перейшли в управління "Групи Нафтогаз".

Після переходу АТ "Чернігівгаз" в управління "Групи Нафтогаз" діють попередні реквізити для оплати за послуги розподілу газу для споживачів. У разі зміни банківських реквізитів — люди будуть попереджені завчасно на офіційних ресурсах газорозподільної компанії та у платіжках.

"Чернігівгаз" перейшов під державне управління "Групи Нафтогаз", відповідно до рішення уряду задля стабілізації ситуації в енергетичній сфері.

"Підстава — розпорядження Кабінету Міністрів України від 28 травня 2022 р. № 429-р «Деякі питання управління активами, на які накладено арешт у кримінальному провадженні, у виняткових випадках»", — йдеться у повідомленні.
Джерело: Суспільне
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: