Завантаження ...
banner
banner

Питання вартості проїзду в громадському транспорті будуть переглядатися

Через кілька днів – 1 червня. Пенсіонери чекають початку літа у напрузі, адже саме з цього числа вони не матимуть права на безкоштовний проїзд у міському пасажирському транспорті.

Вартість проїзду, Маршрутки, ніжинські маршрутки, вартість проїзду у маршрутках ніжина, як доїхати на маршртуці ніжин

Через кілька днів – 1 червня. Пенсіонери чекають початку літа у напрузі, адже саме з цього числа вони не матимуть права на безкоштовний проїзд у міському пасажирському транспорті. Члени виконкому (засідання відбулося 28 травня)пригадали, що тариф 3.50 встановлювався за умови, що питання вартості проїзду пенсіонерів і дітей буде переглядатися (адже в дні канікул діти будуть платити за проїзд нарівні з дорослими). Знову обговорювали хамське ставлення до людей похилого віку, коли пред’явлені ними талони водії просто викидають у вікно, або рвуть. Член виконкому О. Передній висловив припущення: можливо, перевізники підуть назустріч і будуть перевозити пенсіонерів за 1 грн., на що начальник відділу економіки Т. Гавриш повідомила, що вони на це не погоджуються. Член виконкому В. Щекотіхін зауважив: «Перевізники ввели виконком в оману, потрібно ініціювати перегляд тарифів».

До розмови приєдналася начальник УПСЗН В. Кулініч, яка повідомила, що право пільгового проїзду в міському пасажирському транспорті на сьогодні мають право пенсіонери за віком та інваліди 1 та 2 групи, інваліди 3 групи – не мають. Субвенції та кошторисні призначення місто має до кінця року, але їх не вистачає. «Зараз ми починаємо видачу талонів на проїзд на 2 півріччя пенсіонерам за віком, – повідомила В. Кулініч. – Платити за пільгове перевезення за друге півріччя нічим. Залишається 426 тисяч, цього вистачить лише на червень і частково на липень. Далі коштів немає і, мабуть, не буде. Як бути, якщо пільгове перевезення припиниться? А люди цим дуже стурбовані, телефон «гарячий» від дзвінків».
 
Було вирішено запросити на наступне засідання виконкому перевізників і відповідних фахівців для обговорення цієї проблеми.

nezhatin.com.ua
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: