Завантаження ...
banner
banner

Податківці привітали школярів із останнім дзвоником

Начальник Ніжинської ОДПІ Світлана Волкова відвідала свято останнього дзвоника у Вертіївській загальноосвітній школі. Вона відзначила, що це свято є незабутньою подією як для вчителів і учнів та і для їх батьків.

Останній дзвоник Вертіїівка, ніжинська одпі, ніжин, новини ніжина, нежин новости вертиевка,

Начальник  Ніжинської  ОДПІ  Світлана  Волкова  відвідала  свято останнього дзвоника у Вертіївській  загальноосвітній школі. Вона відзначила, що це  свято  є  незабутньою  подією  як  для  вчителів  і  учнів  та  і  для  їх  батьків. 

Привітала  присутніх  зі  святом  та  вручила  подарунок  школі  від  колективу Ніжинської  податкової  інспекції.  Побажала    сонячних  літніх  днів,  гарного відпочинку, рухатися вперед  та не зупинятися  на досягнутому.
 
З нагоди святкування Дня захисту дітей та закінченням шкільного року представники  інспекції  завітали  до  Ніжинського  дитячого  притулку. Подарували солодощі, побажали здійснення мрій і сподівань кожної дитини.
 
Завдяки  таким  невеликим  подарункам  у  дітей  формується  позитивне ставлення  до    податкової  служби.  Адже  працівники  служби  не  лише виконують  фіскальну  функцію,  а  й  піклуються  про  найцінніше  багатство нашої країни – про наших дітей, їх добробут, виховання та здоров’я.
                                       
Ніжинська ОДПІ
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: