Завантаження ...
banner

Ніжинська служба зайнятості знову працює у дистанційному режимі

У зв’язку із погіршенням епідемічної ситуації із захворюваністю на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, з 08.09.2020 року Ніжинська міськрайонна філія Чернігівського обласного центру зайнятості

служба зайнятості, карантин, дистанційно

У зв’язку із погіршенням епідемічної ситуації із захворюваністю на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, з 08.09.2020 року Ніжинська міськрайонна філія Чернігівського обласного центру зайнятості надає послуги своїм клієнтам дистанційно, без особистого прийому громадян. 
 
Прийом документів для реєстрації в службі зайнятості як безробітного (заяви на надання/поновлення статусу безробітного та призначення/поновлення допомоги по безробіттю) здійснюється через портал державних послуг "Дія".
 
Інформацію щодо відновлення роботи Ніжинської міськрайонної філії Чернігівського обласного центру зайнятості буде повідомлено клієнтам додатково в телефонному режимі.

З питань отримання послуг служби зайнятості ви можете звернутися на телефонну "гарячу лінію"  Ніжинської міськрайонної філії ЧОЦЗ:  (04631) 7-55-58 та Чернігівського обласного центру зайнятості:  (0462) 67-51-39

Дякуємо за розуміння та перепрошуємо за незручності.

Бережіть себе і свої близьких!
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: