Завантаження ...
banner

Вибори головного лікаря Ніжинської міської лікарні

Сьогодні, 5 травня на 8:30 у Ніжинській міські лікарні імені Миколи Галицького були призначені вибори головного лікаря, серед працівників трудового колективу. Як стало відомо сьогодні це будуть не вибори, а лише опитування

Сьогодні, 5 травня на 8:30 у Ніжинській міські лікарні імені Миколи Галицького розпочалися вибори головного лікаря. Нагадаємо, Олег Бойко, який більше року займав посаду головного лікаря, у травні написав заяву на звільнення.

Перед початком голосування міський голова Анатолій Лінник повідомив, що це не вибори головного лікаря міської лікарні, а опитування трудового колективу щодо кандидата на посаду головного лікаря. На погляд міського голови є дві рівноцінні кандидатури на цю посаду, тому опитування покликано визначити особу, яка має більшу підтримку серед весь трудовий колектив.  

За словами мера міста участь у опитуванні повинен взяти кожний працівник міської лікарні, починаючи від виконуючого обов'язки головного лікаря закінчуючи прибиральницями та водіями.

Зазначимо, вчора серед працівників лікарні була поширена інформація про вибори головного лікаря, а не опитування. Цей факт викликав невелике обурення, адже остаточно не відомо чи займе пропонована кандидатура трудовим колективом вакантну посаду. 

Нагадаємо, призначати на посаду головного лікаря повинен міський голова.

Першими взяли участь в опитуванні лікарі, які працювали у нічну зміну.

Голосування буде тривати до 13:00









Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: