Завантаження ...
banner
banner

Незаконно встановлені споруди в місті можуть скоро зникнути

У місті невдовзі можуть зникнути всі тимчасові споруди та малі архітектурні форми. Принаймні, такий проект рішення буде розглядати виконавчий комітет.

У місті невдовзі можуть зникнути всі тимчасові споруди та малі архітектурні форми. Принаймні, такий проект рішення буде розглядати виконавчий комітет. Відповідно Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Положення про порядок звільнення земельних ділянок, що зайняті без правових підстав та належать до комунальної власності територіальної громади Ніжина» на вулицях Ніжина незаконні споруди не мають права знаходитись.
 
Знесення таких самовільних споруд торкнеться, перш за все, МАФа по вул. Богуна, 2, по вул. Богуна біля гуртожитку НДУ ім. М.Гоголя, на пл. І.Франка та на розі з вул. Овдіївською, по вул. Шевченка біля будинку № 9.
 
Власникам цих споруд будуть надіслані попередження, по вище зазначеним об’єктам, відповідно до п. 2.4 «Положення про порядок звільнення земельних ділянок, що зайняті без правових підстав та належать до комунальної власності територіальної громади Ніжина».
 
Окрім таких МАФів, на вулицях міста ледь не щодня з'являються нові точки, на яких чистять подушки та замінюють наволочки. Одна з таких “тимчасових споруд” розпочала свою роботу сьогодні на вулиці Небесної Сотні.

uezd.com.ua

 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: