Завантаження ...
banner

Розміщення МАФів на території Ніжина заборонено

Сьогодні, 26 лютого депутати ухвалили рішення «Про заборону розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території міста Ніжина на умовах договорів оренди землі»


Сьогодні, 26 лютого депутати ухвалили рішення «Про заборону розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території міста Ніжина на умовах договорів оренди землі».

Попередньо дане рішення було розглянуто на комісії з погодження розміщення тимчасових споруд та засобів пересувної дрібнороздрібної торгівельної мережі на об’єктах благоустрою.

Депутати ухвалили:

1. Заборонити розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території міста Ніжина на умовах договорів оренди землі.

2. З моменту набуття чинності цим рішенням, розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території міста Ніжина здійснюється виключно відповідно до Порядку розміщення тимчасових споруд, затвердженого Наказом Міністерства регіонального розвитку та Порядку здійснення роздрібної торгівлі через дрібнороздрібну торгівельну мережу шляхом використання автомагазинів, автокафе, автозаправок, автоцистерн, затвердженого рішенням Ніжинської міської ради від 18.08.2015 року.

3. Після закінчення терміну дії договорів оренди землі суб’єкти господарювання, які орендують земельні ділянки, мають першочергове право на розміщення тимчасових споруд на тому ж самому місці відповідно до Порядку здійснення роздрібної торгівлі через дрібнороздрібну торговельну мережу шляхом використання автомагазинів, автокафе, авторозвозок, автоцистерн та врегулювання питання розміщення тимчасових споруд торговельного, побутового, соціально-культурного чи іншого призначення, засобів пересувної дрібнороздрібної торговельної мережі для здійснення підприємницької діяльності та визначення обсягів пайової участі (внеску) замовників в утриманні об’єктів благоустрою м. Ніжина, затвердженого рішенням Ніжинської міської ради від 18.08.2015 року.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: