Завантаження ...
banner
banner

Представлено нового головного лікаря міської лікарні

Сьогодні, 10 червня, міський голова Анатолій Лінник представив нового головного лікаря Ніжинської центральної міської лікарні ім. Галицького. У приміщенні лікарні Анатолій Лінник зачитав розпорядження про призначення на посаду Олександра Костирка.

Cьогодні, 10 червня, міський голова Анатолій Лінник представив нового головного лікаря Ніжинської центральної міської лікарні ім. Галицького.

У приміщенні лікарні Анатолій Лінник зачитав розпорядження про призначення на посаду Олександра Костирка. На представленні головного лікаря був присутній заступник міського голови Ігор Алєксєєнко та медичні працівники лікарні. 
 
Анатолій Валерійович побажав Олександру Михайловичу плідної праці, терпіння та вміння приймати справедливі рішення.

Новий головний лікар сказав, що один у полі не воїн і правильно організувати роботу лікарні можна лише заручившись підтримкою усього трудового колективу.  

Нагадаємо, за результатами опитування трудового колективу, яке було проведено минулої пятниці, 5 червня, мінімальну перевагу отримава Григорій Разнован.

Міський голова після оголошення результатів опитування констатував, що жоден з кандидатів не отримав переважної більшості. 

nizhynrada.org
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: