Завантаження ...
banner
banner

Було одне аварійне авто, стало два: Лосинівський медичний пункт волає про допомогу!

Уже багато часу авто "швидкої" в Лосинівці знаходиться в аварійному стані. Раніше ми писали: Авто "швидкої" в Лосинівці – аварійне: люди звертаються до народного депутата Судячи з того, що проблема

Лосинівка, авто

Уже багато часу авто "швидкої" в Лосинівці знаходиться в аварійному стані. 

Раніше ми писали: Авто "швидкої" в Лосинівці – аварійне: люди звертаються до народного депутата
Судячи з того, що проблема лишилася і дотепер, допомога від народного депутата не надійшла. Тема виділення автомобіля екстреної медичної допомоги для Лосинівського пункту залишається відкритою. Ось що про це в мережі Фейсбук пише громадський діяч Ігор Калініченко:

"Як повідомлялося раніше, 7 грудня ми звернулися до Міністерства охорони здоров‘я України, Чернігівської ОДА та Чернігівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф щодо виділення автомобіля швидкої для Лосинівського пункту.

За іронією долі на наступний день після відправлення звернення наявний у Лосинівському пункті автомобіль зламався та бригада не могла виїхати на виклики.

З блискавичною реакцією на наші звернення з Ніжинського відділення було передано в користування Лосинівському пункту далеко не новий автомобіль, який перебуває ще в гіршому і занедбанішому стані, ніж той що є.

І звісно, його поломки не змусили себе довго чекати. Вже на наступний день цей «новий» автомобіль зламався по дорозі на виклик.

І тепер Лосинівський пункт має вже не один, а два цілком непригодні для використання автомобілі. Звичайно, для Ніжинського та обласного керівництва в цій ситуації вигідно буде звітувати про те, що автомобіль виділено і проблема вирішена. 

Станом на сьогодні, обласний центр ще не надав відповідь на наше звернення.
Також ми чекаємо відповідь від Міністерство охорони здоров'я України. Проте наша позиція залишається незмінною і лише виділення нового автомобіля вирішить ситуацію".

Лосинівка, авто

Лосинівка, авто

Лосинівка, авто

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: