Завантаження ...
banner
banner

Перевізники та влада не можуть домовитися про вартість проїзду для школярів та пенсіонерів

Вчора, 12 червня, у великій залі міськвиконкому відбулась нарада з питань пільгового перевезення населення. На ній були присутніми заступники міського голови Сергій Осадчий, Ігор Алєксєєнко, перевізники, громадськість

Вартість проїзду, Громадський транспорт, маршрутки ніжин, нежин маршрутки

Вчора, 12  червня, у великій залі міськвиконкому відбулась нарада з питань пільгового перевезення населення. На ній були присутніми заступники міського голови Сергій Осадчий, Ігор Алєксєєнко, перевізники, громадськість і ЗМІ.

Учасники наради обговорили те, як бути з пільговими перевезеннями ніжинців. Адже з держбюджету грошей на відшкодування вартості квитків перевізникам виділили замало й перевізники возити безкоштовно пенсіонерів не погоджуються. Талони, які видали населенню для проїзду найближчим часом перевізники не братимуть в автобусах. Бо за їх не отримуватимуть відшкодування.
 
Поки що, попередньо, озвучили ціну пільгового перевезення населення й міська влада й перевізники. Позиція міського голови Анатолія Лінника – вартість проїзду для пенсіонерів та школярів має складати одну гривню.
 
Перевізники ж цю суму назвали занадто низькою та збитковою для їх бізнесу. Їх умова – пенсіонери мають платити 50 % від вартості квитка, або ж, щонайменше одну гривню п’ятдесят копійок.
 
Зараз питання ще лишається відкритим. Найближчим часом будуть проходити консультації та наради.  

nizhynrada.org
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: