Завантаження ...
banner

Новини Ніжина, які ви могли проґавити!

Будьте з ресурсом mynizhyn.com та дізнавайтеся найактуальніші та найсвіжіші новини.

Ніжин, ніжинці, актуальні новини, Майніжин
Тиждень почався з запровадження червоної зони та суворого карантину. На жаль тенденції до покращення не спостерігається. Читати по темі: Епідемічна ситуація в Ніжині погіршується. 

Ніжинська лікарня цілковито заповнена хворими, тому Ніжину може загрожувати цілковитий локдаун. Читати по темі:  Ніжину загрожує повний локдаун.

Найближчими днями розпочинаються поминальні дні, тому ніжинці масово почнуть відвідувати кладовища, аби впорядкувати могилки своїх рідних. Читати по темі: Сміття на міжряддях та залишки городини: ніжинців закликають не смітити на кладовищах.

Ніжинців закликають бути уважними на дорогах, адже з потеплінням діти почали активно розважатися на вулиці і не завжди ці розваги безпечні. Читати по темі: Небезпечні розваги ніжинських дітей. Відео. Також не втішає статистика ДТП, кожного тижня надходить інформація про чергові "пригоди" на дорогах міста. Читати по темі: На небезпечному перехресті Ніжина чергова ДТП. Фото.

Ніжинська лікарня попереджає, що більше не буде приймати хворих з паперовими направленнями. Деталі у статті:  Ніжинців з паперовими направленнями не обслуговуватимуть у лікарні.

Не оминули громаду й питання благодійності та допомоги ближнім у скруті. Читати по темі: Маленька ніжинка Міланка Дробна потребує слухопротезування

Ніжинці дізналися, що у КП "Ніжинська муніципальна варта" новий керівник. Радо вітаємо з призначенням, а ознайомитися з деталями можна за посиланням: У Муніципальної варти Ніжина новий керівник.

Неочікувана радісна звістка від Укрзалізниці. На деяких електричках з'являться додаткові вагони. Читати по темі:  У деяких електричках "на Київ" змінять кількість вагонів

Будьте з ресурсом mynizhyn.com та дізнавайтеся найактуальніші та найсвіжіші новини.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: