Завантаження ...
banner
banner

Міліція позбавляється «старих» кадрів?

Підполковник міліції Вадим Філашкін, який останнім часом працював заступником начальника УМВС України в Чернігівській області, більше не фігурує серед керівників обласної міліції.

Міліція, Володимир Бойко, Вадим Філашкін, чернігівська обласна міліці, умвс у чернігівській області


Підполковник міліції Вадим Філашкін, який останнім часом працював заступником начальника УМВС України в Чернігівській області, більше не фігурує серед керівників обласної міліції.

Вадим Філашкін з’явився у Чернігові в березні минулого року разом з призначеним тоді першим міліціонером Чернігівщини Олегом Демченком («Генерала димом не «здуєш», «Чернігівщина» №13 від 27.03.2014 р.) та обійняв посаду начальника УБОП. У часи відсутності Демченка, а також після його люстрації, Філашкін виконував обов’язки начальника обласного УМВС.
 
Востаннє Філашків був в.о. упродовж 5 місяців, з листопада 2014 по квітень 2015 року, до моменту призначення начальником обласної міліції Едуарда Альохіна.
 
На презентації Альохіна заступник Міністра внутрішніх справ України Сергій Яровий відмітив і роботу Філашкіна, зазначивши, що той продовжить працювати на Чернігівщині. Відтоді Філашкін обіймав посаду заступника начальника – начальника кримінальної міліції УМВС області.
 
Нині напроти даної посади, щоправда з позначкою «т. в. о.», стоїть прізвище полковника міліції Максима Гончара, який очолює управління карного розшуку.
 
Також нове ім’я і на посаді першого заступника начальника обласної міліції. Ним є підполковник міліції Євген Гончаров – начальник слідчого управління.

По темі: Колишні бійці АТО вимагають у Авакова негайно звільнити начальника ніжинської міліції
 
Окрім Чернігова (Філашкін), позбулися кадрів Демченка у в Ніжині. На тижні головою міського відділу став підполковник міліції Володимир Бойко. До нього керівником ніжинської міліції була людина Демченка – підполковник міліції Михайло Пелех («Бери, народе, справу в свої руки, інакше спокій і не снитиметься», «Чернігівщина» №30 від 24.07.2014 р.).
 
Ігор Стах, "Чернігівщина" №26(530) від 25 червня 2015
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: