Завантаження ...
banner
banner

Ніжинський водоканал через відсутність конкуренції ущемив інтереси споживачів

Чернігівське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України розглянуло справу проти Комунального підприємства «Ніжинське управління водопровідно-каналізаційного господарства» за зловживання монопольним становищем.

Антимонопольний комітет, нежин, новини ніжина, мій ніжин, головний портал ніжин, нежин

Чернігівське обласне територіальне відділення Антимонопольного  комітету України розглянуло справу проти Комунального підприємства «Ніжинське управління водопровідно-каналізаційного господарства» за зловживання монопольним становищем. Про це повідомляє Високий Вал з посиланням на прес-службу Чернігівського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України.

Комунальне підприємство займає  монопольне становище на ринку послуг з централізованого водопостачання та водовідведення.
 
Дії підприємства щодо стягнення зі споживачів плати за опломбування засобів обліку води, всупереч вимогам Правил користування системами централізованого комунального водопостачання та водовідведення в населених пунктах України, затверджених наказом Міністерства з питань житлово-комунального господарства України від 27.06.2008 № 190, були визнані адмінколегією територіального відділення порушенням конкуренційного законодавства, яке призвело до ущемлення інтересів споживачів.
 
Порушення припинено в ході розгляду справи.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: