Завантаження ...
banner
banner

Ніжинці залишили після себе гори сміття

Ніжинці залишили після себе гори сміття фото

Ну от, тепер, коли майже всі ніжинські сайти, відзвітували про масштабне святкування  6 липня, Івана Купала у Театральному сквері у Ніжині, розповівши про захід лише з позитивного боку, хочеться додати до цієї бочки з медом трішки дьогтю.

Цей пост можна назвати постсвятковим – він про те, ЯКИМ залишили після себе ніжинці територію, де відпочивали.

А відпочили містяни та гості, судячи з тієї кількості сміття, що побачили зранку працівники комунального підприємства «Виробниче управління комунального господарства», досить потужно.

Порожні коробки, ящики, мішки з непотребом, скоріше за все, залишили після себе приватні підприємці, які торгували під час заходу.

Біля урн у сквері – сміття не менше. Ну не попадали вже люди в урни! Чи не хотіли попадати?!

ЧИТАТИ ПО ТЕМІ: Деякі ніжинці шокують своїм "свинством"

Крім того, «сміттєфобія» охопила не тільки сквер Театральний, а й прилеглі території. Наприклад, зупинку напроти газової служби «закидали» порожніми пластиковими пляшками.

«На те воно й свято!» – зауважать любителі вчорашніх розваг. Все вірно. Але для того і встановили комунальники напередодні кілька сміттєвих контейнерів на території Театрального скверу, щоб приватним підприємцям і відпочивальникам було куди сміття викидати.  У результаті маємо напівпусті контейнери та урни, проте купи сміття навколо.

Одна з жителів Ніжина сьогодні опублікувала пост у соцмережі, як особисто бачила, що підлітки викидали у водойму пакетики після горішків. Нічого дивного. На жаль.

В черговий раз віддаємо пошану комунальникам за їхню кропітку працю.

Автор: журналіст сайту «УН» Валентина Савчук

Фото надано КП «ВУКГ»

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: