Завантаження ...
banner
banner

Оксана Гриценко померла на мосту від гематоми - діагноз лікарів

30 жовтня на пішоходному переході станції "Ніжин"померла 23-річна ніжинка Оксана Гриценко про це Mynizhyn.com повідомляв раніше.

 
30 жовтня на пішоходному переході станції "Ніжин" померла 23-річна ніжинка Оксана Гриценко про це Mynizhyn.com повідомляв раніше. 
 
- Більше року тому ми з нею разом прийшли працювати в ніжинську ЗОШ №13, - розповідає подруга Оксани, психолог школи Діана Кізенок. 

- Оксана викладала музику в перших-восьмих класах. Завжди була веселою, енергійною, сповненою ідей і планів. Її любили і учні, і педагоги. Школа пишалася нею. Ще будучи студенткою музично-педагогічного факультету університету, Оксана співала в хорі «Світіч», який об'їздив всю Європу. Вона була лауреатом всеукраїнських та міжнародних конкурсів. Взагалі була талановитою людиною.
 
Недавно Оксана звільнилася, тому що знайшла роботу за фахом в Києві. І в той злощасний день вона поспішала на електричку.
 
Як розповіла Діана, Оксана в тринадцять років залишилася без батьків. Їх зі старшою сестрою виховували бабуся і дідусь. На здоров'я Оксана ніколи не скаржилася, а рік тому у неї виявили проблеми з серцем.

Саме серцевий напад трапився з Оксаною на мосту. Однак, за словами лікарів, померла вона через гематоми на голові. Очевидно, Оксана знепритомніла і падаючи, сильно вдарилася об сходи моста.
 
В цей же день в міськвиконкомі відбулося ініційоване Громадською радою Ніжина засідання круглого столу, на якому розглянули питання безпеки на залізничному вокзалі. Громадськість обурена реконструкцією залізничного вокзалу. Літнім людям важко підніматися на міст, щоб вийти до колій на Київ чи Чернігів. Доступи до платформ незручні.

Учасники круглого столу передали представникам Укрзалізниці пропозиція про побудову підземного переходу на станції Ніжин, а також встановленні каси з продажу квитків з боку автостанції, що дасть можливість пасажирам не підніматися на залізничний міст.

Валерій Кичко «ГАРТ» №45 (2693)
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: