Завантаження ...
banner

Зламаний паркан, викрадені квіти: ніжинські вандали знову "відзначились"

Зламаний паркан, викрадені квіти: ніжинські вандали знову "відзначились"  фото

Ось такий неприємний сюрприз підготували ніжинським комунальникам невідомі – зранку 28 липня працівники КП «ВУКГ» виявили кілька поламаних секцій паркану, яким обнесено розарій на вул. Московській. 

Ще вчора, пізно увечері, паркан був на місці. Скоріше за все, погром стався або вночі, або на ранок. Дивує факт: той, хто вирішив перевірити свої сили та міць на паркані, діяв дуже нахабно, не замислюючись над тим, що в кількох десятках метрів знаходиться відділ Нацполіції. Мабуть, людині вже було "однаково", повідомляє uezd.com.ua

На жаль, це не єдина неприємність, яка очікувала на комунальників цього тижня. Вчора на клумбах на вул. Набережній – на тій, де квіти утворюють тризуб, та біля третьої школи – викрадено кілька десятків рослин. Зі слів озеленювачів, тільки на клумбі «Тризуб» зникло понад  30 колеусів.

Також вчора у соцмережі небайдужа ніжинка виклала відеоролик, де якась жіночка, прямо серед білого дня, намагається красти квіти з клумби, що знаходиться на вул. Об’їжджій.

Виникає логічне запитання: ну от на що розраховують люди, коли виходять на «полювання» за квітами на громадських клумбах? Що їх ніхто не помітить? Але ж це – невиправданий ризик.

Те ж саме – і з парканом. Зухвалість вищого рівня – це ще не доказ мужності та сміливості. Головне – щоб потім не довелося пошкодувати про скоєне через власну дурість.

Автор: журналіст сайту «УН» Валентина Савчук

Фото надане КП «ВУКГ»

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: