Завантаження ...
banner
banner

На ніжинському аеродромі тренувалися до Дня Незалежності

На ніжинському аеродромі тренувалися до Дня Незалежності  фото

11 серпня 2021 року на аеродромі "Ніжин" спеціального авіаційного загону пройшли тренування.Інформацію про які було розміщено на сторінці Спеціального авіаційного загону ОРС ЦЗ ДСНС України.

У тренуваннях з підготовки льотного складу взяли участь не лише ніжинські ДСНСівці, а й екіпажі  Державної прикордонної служби України, Національної поліції України та Національної гвардії України до участі в параді військ у складі повітряної колони з нагоди 30-ї річниці незалежності України, повідомляє MYNIZHYN.com

Ніжинцям вже давно не в новинку спостерігати тренувальні польоти техніки Ніжинського авіаційного закону. Ці красені постійно розсікають у небі над нашим древнім містом, адже екіпаж має бути в тонусі для виконання надважливих завдань не лише в межах України, а за її кордонами.

Нещодавно ми повідомляли, що 30 липня, два пожежні літаки ДСНС України вилетіли до Туреччини для гасіння осередків лісових пожеж, що виникли 28 липня поблизу Манавгата (провінція Анталія) та поширилися на територію провінцій Османіє, Кайсері, Коджаелі, Адана, Мерсін та Мугла.

До уваги читачів фото з тренувальних польотів до дня Незалежності України.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: