Завантаження ...
banner

Вже скоро у Ніжині запрацює "Інтерактивний скансен"

Вже скоро у Ніжині запрацює "Інтерактивний скансен" фото

Ніжинців та гостей міста запрошують на відкриття нового етно-комунікативного простору "Інтерактивний скансен" та Фестиваль "Жіночі / нежіночі ремесла Ніжина: минуле та сьогодення", які відбудуться, у неділю, 12 вересня, об 11.00.

На заходах можна буде долучитися до історичної реконструкції - спробувати зліпити горщики, постріляти з лука, пофехтувати безпечними тямбарами тощо. 

"Інтерактивний скансен" знаходиться на території агробіостанції Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя. 

Вхід безкоштовний!

Читайте по темі: Письмо пером, стрільба з лука та ліплення посуду: у Ніжині "оживили" історію

Нагадаємо, проєкт "Інтерактивний скансен" виконується випускницями Академії Жіночого Лідерства, яка реалізується Українським Жіночим Фондом в партнерстві з Національним Демократичним Інститутом Міжнародних Відносин (NDI) в рамках програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність (DOBRE)».

Ніжинська ТГ є партнером програми DOBRE, яка реалізується консорціумом організацій на чолі з організацією Всесвітні Громади (Global Communities) й фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

MYNIZHYN за матеріалами Ніжинський "Інтерактивний скансен"

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: