Завантаження ...
banner
banner

Валерій Шмаровоз написав лист Арсену Авакову, але і досі не отримав на нього відповідь

Валерій Шмаровоз, стрілець Першої танкової бригади, написав лист міністру внутрішніх справ Арсену Авакову. Валерій — голова громадської організації «Ніжинська міськрайонна спілка учасників АТО».

32-річний ніжинець Валерій Шмаровоз, стрілець Першої танкової бригади, написав лист міністру внутрішніх справ Арсену Авакову. Валерій — голова громадської організації «Ніжинська міськрайонна спілка учасників АТО».

У зверненні сказано: «Члени нашої організації, мешканці міста Ніжина та Ніжинського району і ми всі добре знаємо місцевих представників правоохоронних органів. Ми категорично проти призначення на посаду начальника Ніжинської міліції Володимира Бойка. За часів Януковича Бойко отримав підвищення. Ми ризикували життям і проливали кров не за те, щоб старі схеми продовжували жити».

Валерій Шмаровоз, Ніжинська спілка учасників АТО, лист авакову,

Лист надіслали 25 червня. Відповіді ще не було. Володимир Бойко продовжує виконувати обов’язки начальника міліції.

- Валерію, кого ви бачите на посаді начальника Ніжинської міліції? — спитала телефоном.
- Людину з числа працівників цього відділу, хто брав участь у бойових діях в АТО. Таких чоловік вісім. Можна запросити міліціонера з іншого району.
 
- Чому саме того, хто прийшов з АТО?
- У таких людей загострене почуття справедливості.
 
- Бойко - досвідчений оперативник, - сказав полковник Сергій Бриль, начальник сектору зв’язків з громадськістю УМВС в області.
 
Валентина Остерська, тижневик «Вісник Ч» №28 (1522)
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: