Завантаження ...
banner
banner

Ніжинці змушені довго чекати маршрутку ввечері. У чому причина?

Ніжинці змушені довго чекати маршрутку ввечері. У чому причина?  фото

Ніжинці жаліються у соцмережі, що ввечері неможливо дочекатися маршрутку. Цьому з’явилося пояснення одного з управлінь міськради.

Повідомляє MYNIZHYN.

“Ніжинці! Ви помітили що після 19.00 по місту не можна нікуди доїхати? Маршрутку треба чекати майже годину(( У водіїв скорочений день? До 19.00?”, - жаліється у групі Наш город Нежин Владимир Иванов.

У коментарях під дописом ніжинці припускають, що маршруток поменшало, бо їх кількість на маршрутах скоротили.

Також люди розповідають про досвід Чернігова, де діє спеціальний додаток для відслідковування руху громадського транспорту.

Читайте також: Рейс ніжинської маршрутки у годину пік прибрали. Яка причина?

Прокоментувало даний допис і Управління житлово-комунального господарства та будівництва Ніжинради, де і пояснило чому автобуси стали їздити рідше:

 “До уваги мешканців міста Ніжина!

В зв’язку з відсутністю на заправках міста Ніжина газу метан, заправка автобусів здійснюється в м. Носівка, в результаті чого значно збільшився нульовий пробіг автобусів та час на заправку.

Заправки автобуса не вистачає на виконання всіх рейсів передбачених графіком руху, тому в вечірній час збільшені інтервали руху автобусів.

Просимо вибачення за тимчасові незручності, при появі газу на заправках міста Ніжина рух автобусів буде відновлено згідно графіків руху.

Графіки руху маршрутів по місту знаходяться на офіційному сайті Ніжинської міської ради за посиланням:  https://nizhynrada.gov.ua/nmr/ekonomichniy-rozvitok/transport-i-zv-yazok/rozklad-ruhu-gromadskogo-transportu?fbclid=IwAR3EftJcxj2YY-LLJLj6PDqLDJOrkESSVIVhWVCeyVxfuMJA5c-Z9dHQRqQ

Нагадаємо, нещодавно на маршруті № 2, який обслуговує віддалений напрямок мікрорайону вулиці Овдіївської, відмінили один з рейсів через економічні причини. 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: