Завантаження ...
banner
banner

Ніжинських бібліотекарів привітали зі святом

Ніжинських бібліотекарів привітали зі святом  фото

Всеукраїнський день бібліотек відзначається в Україні щорічно 30 вересня. Сьогодні в міськраді зібрали працівників галузі, аби привітати з професійним днем та надихнути на нові звершення.

Від імені міського голови Олександра Кодоли привітав працівників книгозбірень Ніжина з Всеукраїнським днем бібліотек перший заступник міського голови Федір Вовченко та відзначив важливість роботи бібліотекаря, переваги друкованих книжок над сучасними ґаджетами.

Читайте також: Ніжинські освітяни серед кращих в області

Федір Іванович побажав ніжинським бібліотекарям творчої наснаги, міцного здоров’я, натхнення, радості, щастя та подальших успіхів у благородній просвітницькій справі. До привітань приєдналися заступники міського голови Сергій Смага та Ірина Грозенко.

З нагоди свята колективам Ніжинської міської центральної бібліотеки імені Миколи Гоголя та бібліотекам-філіалам Ніжинської міської централізованої бібліотечної системи оголосили Подяки міського голови за високий професіоналізм, наполегливу творчу працю та активну просвітницьку діяльність.

Для винуватців свята лунали українські пісні у виконанні ніжинських артистів: Анатолія Поташова, Олександра Савича та Юлії Білинської.

Джерело: Ніжинрада

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: