Завантаження ...
banner
banner

На ще одній ніжинській вулиці буде світло

На ще одній ніжинській вулиці буде світло фото

Невдовзі, у Ніжині ще одна вулиця буде освітлюватись в темну пору доби. Силами працівників цеху з освітлення вулиць міста комунального підприємства "ВУКГ" розпочато монтування повністю нової лінії освітлення по вулиці 1-ша Садова. 

Заздалегідь, на території КП "Виробниче управління комунального господарства" було виготовлено траверси для міцного тримання вуличних світильників, закуплено якісний кабель живлення та самі ліхтарі. Загалом буде встановлено 20 ліхтарів з траверсами та підвішено 550 метрів кабелю.

Читайте також: Чого тільки не побачиш: що ніжинці викидають на сміття?

По вулиці 1-ша Садова будуть встановлені сучасні та енергоефективні світлодіодні ліхтарі ДКУ ONE LED Street COB 30W, які пройшли успішну перевірку на вулицях Ніжина часом та складними погодними умовами, протягом декількох останніх років. Вони мають консольний тип та великий запас потужності. Корпус виготовлений з якісного матеріалу (алюмінієвий сплав) та має сталевий колір. В цих світильниках встановлено світлодіоди потужністю 30 Ват, що випромінюють біле світло з потужністю близько 300 Ват при перерахунку на світло звичайних ламп накалювання.

Наразі встановлено 17 ліхтарів та підвішено близько 350 метрів кабелю живлення. 

Відтепер і мешканці вулиці 1-ша Садова зможуть належним чином оцінити переваги якісного та сучасного вуличного освітлення.

Роботи тривають.

Джерело: КП "ВУКГ"

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: