Завантаження ...
banner

Про ситуацію з опалювальним сезоном в області та, зокрема, у Ніжині - говорили в студії "Суспільне Чернігів". Відео

Про ситуацію з опалювальним сезоном в області та, зокрема,  у Ніжині -  говорили в студії "Суспільне Чернігів". Відео фото

В області триває підготовка до опалювального сезону. Окремою ланкою при цьому стоять бюджетні установи та організації, які можуть опинитися без тепла через борги за розподіл газу. Одним з таких підприємств є "НіжинТеплоМережі" - це підприємство обслуговує місто і Ніжин і воно заборгувало "Чернігівгазу " 7 млн.  гривень.

Чому виникла сума боргу у сім мільйонів? Чи погашена хоча б частина боргу і за  який рахунок? Коли сплатять решту і чи вчасно? І чи технічно підприємство "НіжинТеплоМережі" готове до нового опалювального сезону.  І які є ще проблеми в організацій нашої області перед початком опалювального сезону, про це  у студії ""Суспільне Чернігів"" говорили з Сергієм Савченком, технічним директором акціонерного товариства «Чернігівгаз».  Також, на зв’язку – ніжинський міський голова Олександр Кодола (Відео 5.18 хв. та 9.18 хв). Телефоном приєдналася Любов Ісаєнко, керівник «НіжинТепломережі».

Читати по темі: Чи піднімуть ніжинцям тариф на тепло?

 Детальніше у сюжеті "Суспільне Чернігів"

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: