Завантаження ...
banner
banner

Сергій Бубка вручив Подяку очільнику ніжинського спорту

Сергій  Бубка вручив Подяку очільнику ніжинського спорту  фото

Сьогодні, 8 жовтня, у Чернігові проходять святкування 20-річчя створення відділення Національний олімпійський комітет України в Чернігівській області.

 

 

 

Сергій Бубка - Президент НОК( Чемпіон Європи та світу, 35-разовий світовий рекордсменолімпійський чемпіон  України) особисто вручив Подяку Національного Олімпійського комітету за розвиток спорту та олімпійського руху в Чернігівській області Павлу Глушку - начальнику відділу з питань фізичної культури та спорту міста Ніжин, а також подарував цінні подарунки.

«Хочу подякувати колективу відділу з питань фізичної культури та спорту НМР, всім тренерам та спортсменам за віддану працю і високі спортивні результати. Ця Подяка  - наша спільна заслуга. Разом до перемоги!!! Рухаємось далі!), - зазначив Павло Глушко у себе на сторінці у фейсбук.

У коментарі для MYNIZHYN . com Павло Глушко прокоментував : « Це перша висока нагорода на такому всеукраїнському рівні за шість років моєї роботи на посаді очільника спорту, і це наша спільна заслуга. Зараз тривають заходи. Тут зібрались делегації з 10 областей України – представників обласних відділень  НОК…»

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: