Завантаження ...
banner

У стінах Ніжинського вишу підписано угоду про співпрацю

 У стінах Ніжинського вишу підписано угоду про співпрацю фото

12 жовтня з метою підвищення якості практичної підготовки студентів-правників підписано угоду про співпрацю між Ніжинським державним університетом імені Миколи Гоголя та Ніжинським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Угоду про співпрацю підписали ректор НДУ ім. М. Гоголя Олександр Самойленко та директор Ніжинського місцевого центру з надання БВПД Володимир Бригинець. Предметом угоди стало підвищення якості професійної підготовки бакалаврів і магістрів за спеціальністю 081«Право».

В ході дискусії сторони визначили способи підвищення якості практичної підготовки студентів-правників в умовах сьогодення – переходу до дистанційних методів навчання, детально зупинилися на проведенні різних видів практики, лабораторних і практичних занять, удосконалення змісту програм, проведення спільної науково-дослідної роботи, обміну досвідом.

Володимир Бригинець подякував Олександру Самойленку за прагнення посилити та удосконалити навчальні програми для правників, пошук інноваційних рішень для підвищення рівня практичної підготовки майбутніх юристів. «Головним критерієм якості підготовки за освітнім напрямом “Право” має бути здатність до практичної діяльності та роботи за фахом одразу після завершення навчання,- зазначив Володимир Бригинець .

Варто зазначити, участь у обговоренні даного питання також взяли заступник директора Ніжинського МЦ з надання БВПД Олена Іванова, головний спеціаліст відділу правопросвітництва та надання безоплатної правової допомоги Ольга Пабат, громадські радники та волонтери БПД м.Ніжина , Ніжинського району Олександр Турчин, Каріна Акопян , Андрій Шимко.

За отриманням консультацій та захистом своїх прав можна звернутися до Ніжинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги (м. Ніжин, вул. Богуна, 8 (3-й поверх) або за телефоном (04631) 7-16-15) та його структурних підрозділів ( бюро правової допомоги ), а також за номером цілодобової телефонної лінії – 0 800 213 103.

фото:Нежатин

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: