Завантаження ...
banner
banner

Чергова ДТП на ніжинському перехресті

Чергова ДТП на ніжинському перехресті фото

Не пройшло й місяця, а перехрестя Синяківська-Шевченка знову "на вустах" у ніжинців

Нещодавно MYNIZHYN.com повідомляв, що наприкінці вересня на перехресті вулиць Синяківська та Шевченка було збито водія мопеду. 

Подія була зафіксовано на відеореєстратор одного з траспортних засобів

Читати по темі: Хто винен? Чергова ДТП У НІЖИНІ (ВІДЕО, ФОТО)

Перехрестя вже давно набуло недоброї слави серед ніжинської спільноти, адже ДТП тут трапляються з лякаючою періодичністю

Ніжинцем Євгеном Коновальчуком було створено петицію щодо перекриття руху по вулиці Синяківській саме на цій ділянці дороги.

Читати по темі: Петиція про перекриття руху на горезвісному ніжинському перехресті

Також 27 вересня у малому залі виконкому зібралися представники міської влади, управління житлово-комунального господарства та будівництва, поліції, комунальних служб, а також Ніжинського РЕМу., аби розглянути питання щодо тимчасового обмеження руху на цій ділянці.

Результатом обговорення став виїзд спеціальної комісії на перехрестя. Це переконало присутніх у доцільності перекриття руху, а також що місця для потоку автівок цілком має вистачити на Т-подібному перехресті вулиць 8-березня та Шевченка й об’їзду по колу на Об’їжджій. 

Читати по темі: Що робити з проблемним ніжинським перехрестям вирішували у міськраді

Не пройшло й місяця з моменту останньо аварії, а 18 жовтня перехрестя знову на вустах у ніжинців. Причина цього в черговому ДТП на цій ділянці автошляху. 

Фото опублікував в мережі ніжинець Олег Володько.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: