Завантаження ...
banner
banner

Професор Стокгольмського університету вражений майстерністю ніжинського хору "Світич"

Професор Стокгольмського університету вражений майстерністю ніжинського хору "Світич" фото

На запрошення ректора Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя Олександра Самойленка до університету з дружнім візитом завітав Отфрід Ріхтер, керівник Меммінгенського музичного колегіуму, Меммінгенської школи музики та співу, професор Стокгольмського університету.

Отфрід Ріхтер вже багато років співпрацює з Академічним камерним хором імені Дмитра Бортнянського — українським хоровим колективом при Чернігівському обласному філармонійному центрі фестивалів та концертних програм.

Сьогодні ж почесному гостю випала нагода наживо почути спів Молодіжного хору «Світич», який є візитною карткою Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя. Отфрід був приємно вражений творчою програмою колективу та подякував їм за естетичну насолоду.

Також гість мав можливість познайомитися з виставкою книг із фонду рідкісних і цінних видань бібліотеки університету та поспілкуватися зі студентами факультету іноземних мов.

Раніше MYNIZHYN.com повідомляв, що У  Ніжинському університеті встановлювали рекорд. читати по темі: Сьогодні у Ніжинському університеті встановлюють рекорд (ФОТО)

Джерело: Анна ЛебедеваНіжинський державний університет імені Миколи Гоголя

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: