Завантаження ...
banner
banner

Ніжинська лікарня повністю забезпечена кисневими концентраторами

Ніжинська лікарня повністю забезпечена кисневими концентраторами фото

Станом на 8.00 год. 28 жовтня в лікарні на стаціонарному лікуванні перебуває 116 пацієнтів з підтвердженим лабораторно COVID-19 та 18 пацієнтів з пневмонією.Ситуація з COVID-19 останнім часом значно погіршується.

Збільшилася кількість госпіталізованих пацієнтів з коронавірусною інфекцією з тяжким та надтяжким перебігом хвороби. Інформує Ніжинська ЦМЛ ім. М. Галицького
За період пандемії в стаціонарі КНП «Ніжинська ЦМЛ ім. М. Галицького» проліковано 2 130 пацієнтів з лабораторно підтвердженим діагнозом коронавірусна хвороба, серед них 7 пацієнтів отримали одну дозу вакцини, дворазово щеплених було 14 осіб.
 
Лікарня на сьогодні повністю забезпечена високопотоковим киснем та кисневими концентраторами.
 
За статистичними даними Ніжинського міського центру первинної медико-санітарної допомоги станом на 28 жовтня  на амбулаторному лікуванні з діагнозом COVID-19 перебуває 523 пацієнта, з них: 517 пацієнтів з клінічними проявами, 5 з пневмонією та 1 Імуносупресія. Всі пацієнти отримують кваліфіковану допомогу від сімейних лікарів. У разі ускладненого перебігу хвороби, відповідно маршруту пацієнта, для госпіталізації викликайте екстренну медичну допомогу!
 
Турбуйтесь про своє здоров’я та здоров’я рідних та близьких Вам людей. Дотримуйтесь рекомендацій Міністерства охорони здоров’я України по профілактиці COVID-19 та пройдіть щеплення - наголошують лікарі.
фото з мережі інтернет
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: