Завантаження ...
banner

Ніжинці продовжують красти будматеріали з Гоголівської

Ніжинці продовжують красти будматеріали з Гоголівської фото

З того часу, як на центральних вулицях Ніжина ведеться реконструкція, «хазяйнуваті» ніжинці не знають спокою. У соцмережі вже неодноразово повідомлялося про крадіжки будівельних матеріалів. Причому зловмисники не вбачають у цьому нічого крамольного: «Крадуть всі. Чому мені не можна?».

Вчора, 8 листопада, на щотижневій оперативній нараді керівник Муніципальної варти Ніжина Вадим Лаврінець попросив сприяння у місцевої влади з такого питання.  

«Жителі міста, які проживають поруч з вулицями, де ведеться реконструкція, продовжують вивозити щебінь та відсів для особистих потреб. Як правило, це відбувається у вечірній час. Ми проводимо патрулювання, але знаходитися одночасно у кількох місцях не в стані. Охорона, яка там є, каже, що відповідає лише за техніку, а за матеріали нехай відповідає підрядник. Тому ми просимо включити освітлення після 17.00 на вулиці Гоголя», — зазначив В. Лаврінець.

Ніжинський міський голова Олександр Кодола надав доручення опрацювати дане питання спільно з Управлінням комунально-житлового господарства та будівництва.

Автор: журналіст сайту «УН» Валентина Савчук

Фото автора

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: