Завантаження ...
banner
banner

Вихованці Ніжинської школи мистецтв - серед переможців всеукраїнського конкурсу

Вихованці Ніжинської школи мистецтв - серед переможців всеукраїнського конкурсу фото

12 грудня відбулася довгоочікувана подія для учнів мистецької школи при КЗ Ніжинський фаховий коледж культури і мистецтв імені Марії Заньковецької та студентки цього славетного коледжу – очна участь у фіналі Всеукраїнського двотурового багатожанрового конкурсу мистецтв «Зимові забави»

Ніжин представляли вихованці викладача вищої категорії естрадного співу Ніни Крутько. Приємно, що п’яте покоління учасників театру естрадної пісні «Vivat», не дивлячись на прем’єрний виступ на великій сцені, здобуло диплом лауреата І ступеню й перемогу в номінації «Глядацька симпатія». Про це стало відомо з мережі.

Крім того, учасники представили сольні номери. Як результат – вісім призових місць: чотири дипломи лауреатів І ступеню, три – ІІ ступеню, та один – ІІІ ступеню.

Журі відзначило високий рівень виконавської майстерності, оригінальність та сучасність репертуару, емоційність та артистизм усіх виконавців.

Читати по темі: Учні ЗОШ № 11 достойно представили Ніжин на Всеукраїнському конкурсіНіжинський "Ефект" достойно виступив на Всеукраїнському  фестивалі  в Києві

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: