Завантаження ...
banner
banner

У двох Ніжинських освітніх закладах нові кадрові призначення

У двох Ніжинських освітніх закладах нові кадрові призначення фото

15 грудня проведено конкурс на заміщення вакантних посад директорів ЗОШ №10 та НВК №16 "Престиж". У результаті - конкурсна комісія визнала, що дві кандидатури на посаду закладів пройшли на відмінно. Після цього були подані документи на затвердження міському голові Олександру Кодолі.Також підписані накази про призначення по управлінню освіти й безпосередньо підписані контракти. Отже, НВК №16 "Престиж" очолила Солдатенко Тамара Іванівна, а директором ЗОШ №10 став Никонець Сергій Віталійович. До цього вони виконували обов'язки, тобто були в.о.

Сергій Віталійович був офіційно  в.о. – два роки й три місяці.  З 2 вересня 2019 року.

«Я не мав права взяти участь у конкурсах на заміщення цієї посади, тому що згідно з  законом України про Освіту, документи подають претенденти, які мають педагогічний  стаж не менше чим три роки. Три роки відбулося у вересні…Оголошено конкурс. Подав документи.  Переміг. Шлях до цього довгий, адже три роки тому прийшов до закладу в якому відбувались грандіозні речі - розпочато роботи по комплексній термомодернізації   згідно з проєктом  підготовленим компанією Ramboll, у рамках програми Енергоефективності НЕФКО. Втіленню проєкту  приділялася  велика увага  зі сторони корпорації НЕФКО,  влади міста, колективу школи та звісно батьківського активу. З ними разом пройшли випробування. І ось маємо результат, - коментує Сергій Никонець.

Тепер він - повноцінний господар закладу. Які ж плани?

"Нічого не змінилося – відповідає Сергій Віталійович, - Будемо з колективом  продовжувати злагоджено прямувати вперед, працювати на результат. А плани!?.. З вересня 2022 року наш заклад перепрофільовується у гімназію №10, і з початку 2023 переходимо на фінансову  автономію, яка має широкий спектр. Директор такого закладу -  це господар, який забезпечує  діяльність закладу, і спрямовує його як на поліпшення матеріальної технічних умов, так і поліпшення освітнього середовища. Ми будемо серед ніжинських освітніх закладів другі працювати у такому новому форматі (після гімназії №2). До речі,  вже поступово перепрофільовуємося – не маємо 10-х класів. У цьому році випускаємо останній одинадцятий.  Що далі…А далі роботи багато..."

Одними із перших хто привітав Сергія Никонця - це його колектив. Педагоги жартують - "Так, мабуть, довго  ніхто із керівників шкіл в. о не був. Ми задоволені рішенням комісії, адже Сергій Віталійович достойний очолити нашу десяту школу".

Ось, що колектив написав на сторінці у фейсбук ЗОШ №10:

"Шановний Сергію Віталійовичу! Вітаємо Вас з призначенням на посаду директора Ніжинської ЗОШ І-ІІІ ст. 10. Від щирого серця зичимо Вам успіхів у всіх починаннях, плідної професійної діяльності. Нехай завжди супроводжує Вас удача, розуміння та підтримка колег, а підґрунтям професійних успіхів стане міцне здоров’я, гарний настрій, сповнене любові серце. Переконані, що Ваш професіоналізм, управлінський талант, організаторські здібності сприятимуть досягненню значних успіхів. Нехай непроста робота приносить задоволення, а людська шана буде подякою за плідну працю.

Щиро вдячні керівництву Управління освіти, міській владі, міському голові, всій команді за фундаментальну підтримку, віру та допомогу. З повагою колектив Ніжинської ЗОШ І-ІІІ  ст. 10"

Приєднуємося до вітань та бажаємо успіхів  директорам двох потужних закладів Ніжина у їх подальшій роботі!

Тетяна Марченко

mynizhyn.com

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: