Завантаження ...
banner
banner

На дорозі Ніжин-Прилуки зникли 13 дорожніх знаків

На дорозі Ніжин-Прилуки зникли 13 дорожніх знаків фото

Від початку року на щойно відремонтованій 75-кілометровій ділянці дороги Р-67 Чернігів – Ніжин – Прилуки – Пирятин зникли 13 дорожніх знаків.

У більшості випадків - їх зрізали зі стійками, повідомляє Служба автомобільних доріг у Чернігівській області.

Так, впродовж січня невідомі незаконно демонтували важливі для безпеки дорожнього руху знаки: 5 штук - «Дати дорогу», один - «Перехрещення з другорядною дорогою», один - «Пішохідний перехід».

Зникли також 4 кілометрових вказівники, завдання яких орієнтувати водіїв в місцевості та два великих знаки індивідуального проектування з назвами водних артерій – р. Остер та р. Галка.

«На жаль, на початку року на щойно відремонтованій дорозі фіксуємо вандалізм та крадіжки. Відсутній дорожній знак, а через це невірний маневр, може коштувати комусь здоров’я чи життя», - написала Служба автомобільних доріг у Чернігівській області та повідомила про направлену заяву про дані випадки до правоохоронних органів.

«Просимо місцевих жителів та автомобілістів не бути байдужими. Проявляти громадянську позицію, коли бачите несанкціоновані дії стосовно державного майна, оновленого спільним коштом платників податків. Обов’язково повідомляйте поліцію та Службу автомобільних доріг у Чернігівській області. Також корисними будуть дані про місця імовірного збуту металевих конструкцій, вкрадених з території дорожнього господарства», - резюмується в повідомленні.

Нагадаємо, ділянку дороги Р-67 Чернігів – Ніжин – Прилуки – Пирятин ремонтували впродовж 2020 – 2021-го. Це відрізок від села Зруб (об’їзна Ніжина, перехрестя з дорогою М-02 Кіпті – Глухів - Бачівськ) до села Заїзд (перехрестя з трасою Н-07 Київ – Суми – Юнаківка).

Наприкінці 2021 року повністю документально оформлений об’єкт Служба автомобільних доріг  у Чернігівській області прийняла від підрядника на свій баланс. Ремонт виконаний в рамках програми «Велике Будівництво» за кошти державного бюджету – податки, сплачені громадянами та підприємствами.

Фото: Служба автомобільних доріг у Чернігівській області

Читати по темі: У Ніжині по вулиці Борзнянський Шлях автомобілем збито електроопору

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: