Завантаження ...
banner
banner

Привітали "лосинівського маестро"

Днями у Лосинівському Будинку культури відбувся творчий вечір, присвячений 50-літтю творчості знаного в Ніжинському районі та поза його межами працівника культури, керівника народного оркестру народних інструментів Миколи Гудименка.

Микола Гудименко, Лосинівка микола гудименко

Днями у Лосинівському Будинку культури відбувся творчий вечір, присвячений 50-літтю творчості знаного в Ніжинському районі та поза його межами працівника культури, керівника народного оркестру народних інструментів  Миколи Гудименка.

Микола Сергійович більш як півстоліття свого життя присвятив культурі. Попри поважний вік, він продовжує працювати, плекаючи у своїх вихованців любов до мистецтва та народної пісні. Його учні вчаться грати на гітарі, баяні, сопілці, кобзі, кувицях, балалайці та скрипці. До речі, деякі інструменти лосинівський маестро виготовив сам – за його словами, ті, які 

він не має можливості придбати. Тому довелося навчитися майструвати самотужки. Нещодавно Микола Сергійович власноручно виготовив декілька кобз. Також він є талановитим композитором – автором багатьох пісень, які для жителів селища давно стали улюбленими і виконуються чи не на кожному концерті місцевими аматорськими колективами.

Від імені народного депутата України Олександра Кодоли ювіляра привітала помічник нардепа  Ірина Панькевич.  З найкращими побажаннями - за вагомий особистий внесок у розвиток культури Ніжинщини, багаторічну сумлінну працю, високу професійну майстерність та з нагоди 50-річчя творчої діяльності Миколу Гудименка було нагороджено грамотою.

Максим Білоусенко
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: