Завантаження ...
banner

Невідома жінка скористалася довірою бабусі та заволоділа її коштами

Невідома жінка скористалася довірою бабусі та заволоділа її коштами фото

Поліцейські вкотре застерігають громадян не впускати до своїх осень незнайомих осіб, які можуть представлятися соцпрацівниками чи співробітниками комунальних служб, щоб проникнути до помешкання довірливих людей для скоєння злочину.

25 січня до поліції надійшло повідомлення від 83-річної мешканки Ніжинського району. Пенсіонерка впустила в дім невідому жінку, яка представилася працівницею комунальної служби і нібито мала перевірити покази електролічильника. Після уходу незнайомки жінка виявила нестачу 10 000 гривень та викликала поліцію.

За цим фактом поліція відкрила провадження за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка).

Поліція наголошує: будьте обачними та в жодному разі не довіряйте невідомим людям, не відчиняйте дверей та не запрошуйте їх увійти у будинок. Завжди перевіряйте документи та надану незнайомцями інформацію.

У разі, якщо візитери представляються співробітниками комунальної служби чи соціальними працівниками, – зателефонуйте диспетчеру чи в соціальну установу, щоб з’ясувати, чи направляли їх на вашу адресу.

Якщо неподалік свого дому чи оселі сусідів ви помітили невідомих осіб, які здаються вам підозрілими – телефонуйте на «102».

Читати по темі: Будьте уважні та не впускайте незнайомців до своїх осель

Фото ілюстровано з мережі

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: