Завантаження ...
banner
banner

До 24-ї річниці Незалежності України відбудеться легкоатлетичний пробіг

Цю ідею днями обговорили на черговому засіданні Громадської ради при Ніжинській райдержадміністрації. Також у ході засідання громадської ради було обговорено питання обшуку на навчальній базі ніжинських козаків

Громадська рада Ніжинщини

Цю ідею днями обговорили на черговому засіданні Громадської ради при Ніжинській райдержадміністрації.

Спортивний захід, присвячений патріотичному святу, вдало впишеться у загальний план районних заходів. Це дозволить залучити молодь, популяризувати здоровий та активний спосіб життя. Організація спортивно-розважального заходу, приуроченого до державного свята, – це принципово новий підхід, тому я думаю, він буде успішним, – зазначила заступник голови райдержадміністрації Оксана Мелашенко.
 
У ході засідання представників громадськості найбільше цікавило питання, пов’язане з нещодавно проведеним обшуком на території навчальної бази ніжинських козаків, що знаходиться по вул.Шекерогринівській в м.Ніжині.  Начальник відділу з питань цивільного захисту, мобілізаційонї роботи та взаємодії з правоохоронними органами Михайло Марченко зазначив, що по можливості з’ясує обставини даної справи і тоді зможе надати відповіді на порушені питання.

По темі: Отаман козацького полку щодо обшуків на навчальній базі

nizhyn.city
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: