Завантаження ...
banner
banner

Минулий тиждень поліцейські Ніжинського райвідділу несли службу у посиленому режимі

Минулий тиждень поліцейські Ніжинського райвідділу несли службу у посиленому режимі фото

За вказівкою керівництва Головного управління Національної поліції в Чернігівській області, у місті та районі було збільшено кількість патрулів. Це, безперечно, позитивно вплинуло на стан забезпечення публічного порядку. Так, протягом тижня зареєстровано 247 звернень громадян, з яких лише по 13 розпочато кримінальні провадження. На попередньому тижні їх було 18 КП.

Поліцейськими складено 206 адміністративних матеріалів (приблизно на півсотні більше, ніж на попередньому тижні). Накладено штрафів на майже 54 тис. грн., на розгляд до інших органів направлено 28 адмінпротоколів.

Порушень ПДР на дорогах громади виявлено 62. У стані алкогольного сп’яніння за кермом було 10 водіїв (рівно вдвічі більше, ніж на тижні попередньому). Ще 5 не мали при собі відповідних документів.  За тиждень сталося 7 дрібних ДТП, до відповідальності притягнено 11 пішоходів.

По зупинці-стоянці складено 9 постанов. За порушення ПДР водіями великотоннажних транспортних засобів винесено  7 постанов.

Поліцією виявлено 53 факти розпивання алкогольних напоїв у громадських місцях. 2 протоколи складено за порушення правил благоустрою населених пунктів.  8 протоколів складено відносно батьків, які неналежним чином виконують обов’язки по вихованню дітей. За тиждень маємо 7 фактів безпідставного виклику поліції.

Що стосується зареєстрованих кримінальних проваджень. Всього їх 13, що менше, ніж за аналогічний період минулого року (18). Маємо 5 крадіжок, 2 факти зберігання наркотичних засобів, по одному факту умисного пошкодження майна, спричинення легких тілесних ушкоджень, привласнення/розтрата майна.   

Подрібнену речовину рослинного походження вилучили поліцейські 17 лютого у 36-річного місцевого жителя. Речовий доказ направлено на експертизу. Чоловік же пояснив, що це каннабіс, який він зберігав для власних потреб.

За інформацією Ніжинського відділу поліції

Читати по темі: Ніжинець порізав колишніх дружину та тещу

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: