Завантаження ...
banner
banner

Скільки дітей народилося у Ніжині за 100 днів війни

Скільки дітей народилося у Ніжині за 100 днів війни фото

100 днів повномасштабної війни кожен тримає лінію оборони на своєму фронті. Так, не зупинялася робота і працівників відділу державної реєстрації актів цивільного стану в місті Ніжин, які за цей час видали понад 130 свідоцтв про народження.

Про це Mynizhyn.com повідомила керівник Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції Ірина Свистун. Приємним є той факт, що в двох сім'ях радість стала подвійною - за цей час було зареєстровано дві двійні: два хлопчика в одній та хлопчик і дівчинка в іншій.
Серед чоловічих імен найчастіше обирали: Олександр, Матвій, Ярослав, Кіріл, Максим, Марк, Іван, Артем, Ростислав та Данило. 

Найпопулярнішими для дівчат стали: Єлизавета, Марія, Єва, Вікторія, Анна, Поліна, Ангеліна та Злата. 

Деякі батьки обирали для своєї малечі і рідковживані імена.Так синів називали: Ян, Марк, Захар, Глєб, Гєрма, Рішаель, Єфім, Остап, Дамир, Михаїл, Любомир та Орест. А деяких маленьких жительок Ніжина тепер звуть: Аделіна, Жанна, Аліса, Мєліна, Лукерія, Амалія, Еліна, Мія, Афіна, Злата, Кіра, Соломія, Лола, Евеліна й Віолетта.

За даними Ніжинського пологового будинку, 1 червня у Ніжині народилося троє немовлят, це дівчатка. Цього дня хлопчиків ніжинським сім’ям "лелека не приніс". Редакція Mynizhyn.com вітає молоді сім’ї з поповненням і зичить малюкам рости здоровими і щасливими, а батькам міцного здоров’я та терпіння і всім нам - мирного неба над головою! Слава Україні! Також у Міжнародний день захисту дітей, у столиці народилися 47 малюків: 20 дівчаток та 27 хлопчиків. Про це в ефірі телеканалу "Київ" повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник. Пише kyivcity.gov.ua.
Зазначимо, що у свято дітей у Ніжині проведено захід до Дня захисту дітей.
Україна продовжує жити, працювати і народжувати нове покоління! Отже, життя не спинити і воно продовжується! Все буде Україна!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: