Завантаження ...
banner
banner

У День міста відбудеться фестиваль ніжинського огірка

12 вересня, у суботу, з 10 ранку в рамках святкування Дня міста запрошуємо усіх бажаючих у парк Шевченка взяти участь у фестивалі "Славимо Ніжинський огірок!"

фестиваль огірка, ніжин фестиваль, фестиваль нежинского огурца, огурец нежин

12 вересня, у суботу, з 10 ранку в рамках святкування Дня міста запрошуємо  усіх бажаючих у парк Шевченка взяти участь у фестивалі "Славимо Ніжинський огірок!" На вас чекатимуть презентації виставок та виробів на тематику ніжинського огірка, смачні страви із огірків,  конкурси, дегустації, сюрпризи та цікава концертна програма.

Ті, хто присмачить усе це національним колоритом, українським гумором, додасть фантазії та самобутності, отримає  призи від організаторів свята. Сподіваємось, що учасники   фестивалю здивують глядачів оригінальними рецептами та стравами з огірків, продемонструють власні соління та підтвердять, що ніжинська земля  здавна славиться майстрами огіркового промислу. 

По темі: Визначено, коли буде відзначатися День міста у цьому році
 
Сторінки історії свого рідного міста пишемо саме ми, і наскільки ми зуміємо зберегти свої традиції залежить лише від нас! 
 
Заявки на отримання місця  для розміщення огіркової продукції та різноманітних виробів з огірка подаються до оргкомітету за тел. 23551, 53931 , площа Івана Франка,1 Управління культури і туризму Ніжинської міської ради, каб.81, відділ у справах сім’ї та молоді, каб. 9( Бассак Тетяна Федорівна) 
 
Оргкомітет
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: